Vanwege de organisatie van het evenement Xterra op zaterdag 10 juni is de toegang met de auto tot Terra Nova niet mogelijk van 9.10 uur tot 10.10 uur en van 14.35 uur tot 15.30 uur. Heeft u een rondleiding of een andere activiteit gepland vanuit Terra Nova? Aarzel niet om iets van tevoren aan te komen om te wachten op de start van uw activiteit op het prachtige terras van het self-terroir "Made in Namur". Er zijn veel 100% lokale producten te proeven. Speeltuin in de buurt.
Bedankt voor uw begrip.

Naast kaarten en video's vindt u er de grote plan--relief (maquette) van Namen, foto’s en gesproken getuigenissen, sporen van de militaire geschiedenis en van het dagelijks leven.

Laat u verrassen door deze multimediale duik in verleden, heden en toekomst van Namen.

Duur van het bezoek 1 uur

>Audiotours voor het Bezoekerscentrum zijn beschikbaar in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Chinees. Er is ook een versie voor kinderen in elk van deze talen.
Audiogids bij de prijs inbegrepen.

> Schoolgroepen en andere groepen (min. 15 personen) kunnen een zelf-georganiseerde of begeleide tour volgen, maar alleen na reservering via telefoonnummer (+32) (0)81 24.73.70.

> Mensen die profiteren van een museumPASSmusées hebben gratis toegang tot het bezoekerscentrum en tot de rit met de toeristische trein. Bezoek Wallonië pas geaccepteerd.
Wilt u een museumPASSmusées kopen? Klik HIER.

Reserveer deze activiteit

Prijzen en tijden

Audiotours

Audiotours

Audiotours voor het Bezoekerscentrum zijn beschikbaar in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Chinees. Er is ook een versie voor kinderen in elk van deze talen.

Schoolgroepen

Schoolgroepen en andere groepen (min. 15 personen) kunnen een zelf-georganiseerde of begeleide tour volgen, maar alleen na reservering via telefoonnummer (+32) (0)81 24.73.70.

Online tickets

Online gekochte tickets kunnen niet worden terugbetaald als u het bezoek annuleert.